Interactieve VANG-bijeenkomst Brabant

Datum
Plaats in agenda
Locatie
Congresentrum 1931, Oude Engelenseweg 1, 5222 AA ’s-Hertogenbosch
Doelgroep

Gemeentebestuurders, beleidsmakers afval/duurzaamheid, organisaties actief in de afval- en grondstoffenmarkt, organisaties actief in het sociaal domein en overige geïnteresseerden in de omslag van afval naar grondstof in Noord-Brabant.

Omschrijving

Op 26 oktober organiseert de provincie Noord-Brabant een interactieve bijeenkomst voor de Brabantse gemeenten, afvalverwerkers en grondstofverwaarders waarin we aan de slag gaan met de VANG-doelstellingen. Voor starters, gevorderden én koplopers op het gebied van afvalinzameling: voor iedereen valt hier wat te halen. In workshops, afgestemd op de wensen van de individuele gemeenten, gaan we aan de slag met de VANG-doelstellingen, waar je ook staat in het proces van het bereiken ervan. Oftewel: Vang die VANG-doelstelling!

>> Meer informatie

Aanmelden

Aanmelden kan alleen via een persoonlijke uitnodiging. Geen uitnodiging gehad? Of heb je andere vragen over ‘Vang VANG’? Neem dan contact op met Anique van der Leegte, op telefoonnummer 06 - 21 85 15 34, of mail naar anique@onsburo.eu o.v.v. Vang VANG.