Themadag gedragsbeïnvloeding en afvalscheiding (24/9/2019)

Datum
Plaats in agenda
Tijd
09:00 tot
Locatie
Villa Jongerius, Utrecht
Doelgroep

(Oud-)deelnemers aan de gedragscursus van Rijkswaterstaat

Omschrijving

Welkom bij de themadag gedragsbeïnvloeding en afvalscheiding!

Ben jij benieuwd welke nieuwe gedragsinzichten in 2019 geholpen hebben om afvalscheiding in Nederland te verbeteren? Gedrag is bij steeds meer gemeenten en afvalinzamelaars gemeengoed om bijvoorbeeld bijplaatsingen aan te pakken of de kwaliteit van PMD en GFT te verbeteren. Ook afgelopen jaar hebben verschillende gedragsbureaus hun expertise ingezet om nieuwe innovatieve aanpakken te ontwikkelen. Benieuwd hoe ze dit gedaan hebben? Kom dan naar de themadag gedrag en afvalscheiding op 24 september en laat je inspireren!

Rick van Baaren en Matthijs van Leeuwen trappen de dag af. Zij zijn allebei verbonden aan de masteropleiding Behavioural Change van Radboud Universiteit Nijmegen en gedragsbureau D&B. Rick zelf staat aan de basis van de gedragsveranderingstrend in Nederland, daarom zijn we erg benieuwd hoe hij denkt dat de toekomst van gedrag er uit ziet in afvalland. Zet je bijvoorbeeld in op een systeem of pas je maatwerk toe? Hoor het de 24e op de themadag in Utrecht.

De dag begint om 9 uur en duurt tot half 2. Je kunt je alvast aanmelden voor de dag. Heb jij een leuk en vernieuwd project dat interessant is voor andere gemeenten of inzamelaars? Laat het ons weten. Voor de zomer hoor je meer over het programma.

Tot ziens op 24 september!